Berlingske virksomheder
Supermarkedskæde tilbyder elbiler
8/5/2022Nu kan du komme hjem fra din indkøbstur med en bil.
Fald i konkurser – men »tunge skyer lurer forude«
8/5/2022Nye tal viser, at der er sket et fald i antallet af konkurser. Men det bliver desværre ikke ved, advarer eksperter.
Sammenbrud i SAS – mens Norwegian fik rekordsommer
8/5/2022Antallet af rejsende med SAS faldt dramatisk under den langvarige strejke i flyselskabet. Til gengæld kunne rivalen Norwegian glæde sig over rekordhøje passagertal.
Business-overblik: Hjemvendt tech-veteran og racerkører revser danske startups
8/5/2022Her er de vigtigste Business-nyheder, du skal kende til, før du for alvor tager hul på dagen. Vi læser erhvervsnyhederne og tjekker aktiekurserne, før du står op, så du kun behøver at læse én artikel fra morgenstunden for at være opdateret.
Business-update: Verdens førende chipfabrik er omringet af kinesisk militær
8/4/2022Berlingskes Business-redaktion guider dig til dagens vigtigste nyheder, der handler om økonomi og virksomheder.
Dansk aktiedarling mister trecifret milliardbeløb i værdi efter opjustering
8/4/2022Novo Nordisk har netop opjusteret og ifølge en analytiker præsenteret endnu et »stærkt« regnskab. Så hvorfor dykkede aktien med ti procent efter nyheden?
Denne megakonstruktion sejler ufærdig fra Indonesien og forsinker vigtig genåbning af Danmarks største gasfelt
8/3/2022Renoveringen af Tyra-feltet i Nordsøen er et enormt globalt puslespil, hvor stål svarende til 13 Eiffeltårne skal flyttes. Mens Vladimir Putin bruger de russiske leverancer af gas til Europa som et taktisk våben, bliver genåbningen af Tyra nu udskudt for anden gang til vinteren 2023/2024.
Mærsk-topchef skyder tilbage mod Biden: »Det er relativt nemt at pege på de fæle udlændinge«
8/3/2022Mærsk erkender, at containerrederierne spiller en rolle i den stigende inflation, men topchef Søren Skou afviser også nogle af de hårdeste kritikere.
Mærsk-topchef om konsekvenserne af storpolitisk magtspil på central rute: Kan få »væsentlig indflydelse på global shipping«
8/3/2022Den kinesiske regering har varslet en storstilet militærøvelse i Taiwanstrædet, og det kan gå hen og få konsekvenser for verdens fragtskibe, der dagligt krydser strædet, som er et af de mest befærdede i verden. Mærsks topchef holder et vågent øje med situationen.
»Astronomisk højt« Mærsk-nøgletal er vokset 27 gange på få år – men investorer skal træde varsomt
8/3/2022Et centralt tal i Mærsk-regnskabet er vokset voldsomt i de seneste år. Hvis man ikke vidste bedre, kunne man tro, det ikke var den samme virksomhed, man kiggede på. Og det er på sin vis heller ikke, lyder det fra Mærsk-analytiker.