Business internet
Zuckerberg: Facebook vil miste betydelige mængder penge på det nye metaunivers
5/27/2022Facebook-topchef og -stifter erkender, at det bliver en dyr satsning for det børsnoterede selskab at forsøge at komme forrest i køen, når det nye digitale onlineunivers skal skabes.
Grøn dansk modekomet nærmer sig milliardomsætning
5/27/2022For Ganni har 2021 været et kanonår. Den dansk modekomet nærmer sig milliardomsætning og har planer om at åbne 20 nye butikker i løbet af 2022.
Rejseselskaber: Folk bruger flere penge på rejsen end før corona
5/27/2022Spies kommer denne sommer til at sende flest danskere til Mallorca, oplyser selskabet.
En lang række virksomheder vil betale mænd for at holde barsel: »Der er store gevinster«
5/27/2022Fædre og medforældre kan nu holde en lang barsel med løn på adskillige arbejdspladser. Det skyldes, at flere virksomheder går skridtet længere end den gængse lovgivning. Ekspert mener, at presset kommer et særligt sted fra.
Bang. Ny skat på olie- og gasselskabers svimlende overskud skal betale inflationshjælp til millioner
5/27/2022Inflationen i Storbritannien er på historiske ni procent. Imens har britiske olie- og gasselskaber enten fordoblet eller tredoblet deres overskud i årets første tre måneder. Og det forhold har nu fået den konservative regering til at fremlægge en omfattende finanspolitisk manøvre.
Henrik er bevidst om, at der hviler et stort ansvar på den finansielle sektor: Han har sikret »en tydelig grøn profil«
5/27/202234-årige Henrik Lorin Rasmussen arbejder som senior porteføljemanager hos PenSam, hvor han er ansvarlig for investeringer inden for børsnoterede aktier og likvid kredit. Han har sikret »en tydelig grøn profil«.
I en verden med krig, klima og corona har de udvalgte i Talent 100 en vigtig ting til fælles
5/27/2022De udvalgte i Berlingskes Talent 100-kåring er vidt forskellige, men der er alligevel nogle ting, som går igen og igen. Mod, viljen til forandring og til ikke at sidde stille. En egenskab, som corona, klima og krigen i Ukraine kun har gjort endnu mere uundværlig. Hvem ved, hvordan verden ser ud om to eller fem år?
Forsvundet russisk rigmands milliardyacht dukker op igen
5/27/2022Efter 12 dages radiotavshed i strid med internationale regler giver Ruslands næstrigeste mands luksusyacht nu igen signal fra sig. Men hvor den er på vej hen, er uklart, for den risikerer at blive beslaglagt.
Så meget gas, olie og kul køber vi i Rusland
5/27/2022Hvor meget fossil energi får Danmark og EU fra Rusland? Det har klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) svaret på.
Apple giver lønforhøjelser for at holde på folk
5/27/2022Stigende inflation og manglen på arbejdskraft får sammen med øget ønske om at komme i fagforening de ansatte hos teknologigiganterne til at stille flere krav til deres arbejdsgivere.